Vertrouwelijke kraan

Vertrouwelijke kraan

In oktober 1934 was het centrale rode leger vijfduizend-miles, de Kuomintang werd hersteld, en het (Tingzhou-testziekenhuis) werd de afdeling van het ministerie van Times van de Kuomintang.

De vroege leiders van de Communistische Partij van China Qiubai werden ook gearresteerd na gearresteerd en na gedood te zijn in Chang Tin Simen Ridge.

Op 24 februari 1935 werden Combade Fu Qi Bai en HE Xiuheng en Deng Zihui overgebracht naar Chang Tin Tian Mei Mei-dorp, en Deng Zi’s veenden waren succesvol. Hij Xiuheng sprong hero?sche offer, Qu Qiubai wordt helaas gearresteerd.

Nadat Qu Qiubai werd gearresteerd, werd hij naar de gevangenis van Shanghang genomen. Qiubai zei dat hij een dokter was, genaamd Lin Qixiang.

Later, als gevolg van de verkoop van de verrader, Qu Qiubai, ging de vijand naar de schat, op 9 mei, hetzelfde jaar, zal in het veranderen en op zijn beurt (Tingzhou-testziekenhuis). Van 9 tot en met 18 juni was hij Unstruach en Camerade Qu Qiubai werd hier gedurende 41 dagen gehouden.

Song Xizhen, de dertigjarige directeur van de Kuomintang, om Quubai over te halen, gebruikt u vaak de Kip Duck Fish "Hospitality". Hij wordt getrokken door Qu Qiubai, maar hij is buitengewoon de voorkeur, elke keer dat u eet, dan Een schoon, en om meer tofu te doen, geef hem en eet de meeste kool gekookte tofu.

Qu Qiubai’s 41 dagen in het veranderen, veranderende Tofu vergezelde hem door de laatste tijd van het leven. Op 2 juni is Chiang Kai-Shek Electronics, "Yu Qikai in het land neergeschoten," 18 juni, Qiubi is de bestelling, schrijf "de zonsondergang", de vallende bladeren, de bladeren, de koude lente, hebben een 10 jaar , en ik heb een halve weglucht.

Vervolgens nam onder de escorte van de Kuomintang-bewaker een gevangene naar de uitvoering van de uitvoering.

(Editor: Chen Qiunan, Zhao Gang) Delen Laat meer mensen zien.