Zhongqing Net Review: Dwinging van de armoede, winnen, weer ophalen

Zhongqing Net Review: Dwinging van de armoede, winnen, weer ophalen

  Elke belangrijke tijdknooppunt registreert de strijd en getuige van de plechtigheid. Op 25 februari, gaf algemene secretaris Xi Jinping een belangrijke toespraak op bij de National Deformed Summary Commendation Meeting, plechtig verklaard, na het werk samen in alle partijen, in het belang van de 10-jarig jubileum van de Chinese Communistische Partij, de decentralisatie van mijn land de totale overwinning , de huidige standaard 9899 miljoen landelijke armoede zijn allemaal armoede, 832 arme provincies zijn allemaal ingenomen, alle arme dorpen worden vermeld, de regionale algehele armoede is opgelost, het voltooien van de zware taak om absolute armoede te elimineren, een wonder van de wereld te elimineren, een wonder van de wereld te elimineren ! Dit is de grote glorie van het Chinese volk. Het is de grote glorie van de Chinese Communistische Partij en is de grote glorie van de Chinese natie! "Het lijkt erop dat het erg ongebruikelijk is, het is gemakkelijk om hard te zijn." Laat de armen en slechte gebieden in de hele welgestelde samenleving in het land, wat de plechtige inzet van de Chinese heersende partij is.

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China, leidt de eenheid van het Centraal Comité van de Partij van de kamer van kameraad Xi Jinping de mensen van alle nationaliteiten in het hele land, en brengt de armoede-aanval af bij het markeren van het land. Veel grote initiatieven met Oorspronkelijke oorsprong, uniciteit. De bergrivier is een certificaat, de jaren worden genoemd, op het oude land in China, cre?erde de grootste, maximale duur, de langste duur, waardoor de bevolking van de mens en de bevolking ten goede komt. Dit "als een geschokte wereld" prestatie, in de geschiedenis van de ontwikkeling van de Chinese natie, schrijf in de geschiedenis van de menselijke ontwikkeling een sterke kleur. Hoe moeilijk om te rollen, de mensen op deze hete grond hebben meer gevechten, honderden miljoenen mensen worstelen, samenwerken, maar ook in dit smeden, "de op en neer, het beste, nauwkeurige pragmatische, pioniers en innovatieve, aanvallen Hard, niet de grote aanstootgevende geest van de mensen. Op het slagveld van armoede zijn communisten de hoofdmacht.

"De communistische partij van China heeft ondraaglijk leiderschap, organisatorisch, uitvoerend, is eenheid die de mensen leidt om de ontberingen aan te vallen en het meest betrouwbare leiderschap te ontwikkelen.

"Algemene secretaresse XI JINPINGEN DOOR DE NATIONALE DEFIOVEMENT SAMENVATTINGSCONFERENISATIE," Het defini?ren van kritische kritische kritische kritiek in menselijk "is de eenvoud. Nationale accumulatie van 10.000 inwonersteam, meer dan 3 miljoen eerste secretaris en ingezeten kaders, met bijna 2 miljoen township kaders en Miljoenen dorpen, kaders, een gevecht in armoedebestrijding … Schrijf het eerste schrijven in de beslissende strijd om het slagveld van de armoede te winnen, de Felle Red Party-vlag valt altijd in de frontlinie.

Het is echt eerlijk, doe de waarheid af, keer niet terug naar de POO, het communistische feestlid zit niet en pleiten, maar de reis, en een gevecht kiest een gevecht, een fort pakt een fort op en voltooit de laatste "Hard botten ".

Tegenwoordig hebben de historische momenten die een uitgebreide overwinning van de armoede hebben, en meer getuige van de mensen van het hart van de Communistische Partij en demonstreerden ook het spirituele rijk van hun niet-aflatende strijd.

  De tijden cre?ren helden, geweldig van gewoon. Het weerspiegelt de ontwikkeling van de wetenschappelijke connotatie die de ontwikkeling van de mensen weerspiegelt en de mensen ontwikkelt, het ontwikkelen van resultaten door de mensen, als gevolg van de centrale feest van het volk in het hart van het feest in de harten van het feest in de harten van de mensen.

Alle ambitieuze visie vereist de meest subtiele voet. Op de National Defiovement Summary Commendation Conference hebben we 10 kameraden gehoord om een ??geluid van de eretitel van "National Defirion" te verkozen.

Kudde van "universiteitsdromen" van de arme studenten om arme studenten te bereiken; de muren van de muur, nemen de leiding in "de arme wortels nemen"; neem de eerste regel, voor armoede, Huang Wenxiu; root de grens, gebruik onderwijs voor Meisjes Zhang Guimei, een droom … Het verlangen van de mensen is het doel van hun strijd, "" National Defioves "is warm en warm, zodat de keuze aantoont.

Toen deze ERA Pioniers onder schijnwerpers lopen, pleitten onze nationale en maatschappij het waardeconcept, dit is het meest diepgaande en langste aanstekelijke.

  Diepe de armoede, winnen, weer ophalen. "Uitgebreide implementatie van de diepte, breedte, moeilijkheidsgraad van de strategie voor plattelandsresolutie, is niet absoluut om de armoedebestrijding te krijgen, het beleidssysteem, het werksysteem, het systeemsysteem te verbeteren, met krachtigere initiatieven, om krachtiger vermogen te verzamelen, het tempo te versnellen van landbouwplichtige modernisering, bevordering van landbouw Hoogwaardige en effici?nte, landelijke schouder, boer rijkdomrijk. "Algemene secretaris XI Jinping heeft een richtlijn discours op de National Deformed Summary Commendation Conference, waardoor we ons belangrijk zijn. Op 25 februari 2021, No. 1, Sun Palace North Street, Chaoyang District, Beijing en het merk van de National Rural Revitalization. Het merk is afgenomen. Belangrijke gebeurtenissen van belangrijke knooppunten, die zelfbestemd zijn.

Het National Rural Revitalization Bureau wordt officieel vermeld, een symbool van ons land om een ??uitgebreide overwinning te nemen, wat ook een volledige implementatie van plattelandsresolutie is, haastte zich naar het nieuwe leven en nieuwe strijd. Alles is al begonnen, alles is verre van voorbij, de strijd is altijd op de weg! (Xie Weifeng).